View Single Post

stare 08-19-2009, 05:44   #8 (permalink)
fnc
Moderator

fnc jest nieaktywny
Domyślnie

Autor: Maria Binat

...bo kiedy tak leze za toba w lozku, i bawie sie twoimi wlosami, i na twoich plecach palcem robie malutkie koleczka, i pisze na nich „Kocham Cie”, to mysle o przypadku...o przypadkach, ktore sprawiaja, ze nasze zycie biegnie sciezkami o ktorych nawet nie snimy...a ja, nie bylam bym teraz tu...obok ciebie...
...bo gdybym wczoraj, nie wlozyla kluczykow do kieszeni mojej marynarki, tylko do torebki, jak to zwykle robie, wyszlabym z biura o dziesiac minut wczesniej, a wtedy nie spotkalabym kolezanki, ktorej nie widzialam sto lat...a wtedy na pewno nie stalabym trzydzisci minut w korku, za autobusem, ktory zepsul sie doslownie przed moim nosem...a wtedy weszlabym do twojego salonu godzine wczesniej, a nie piec minut przed zamknieciem, kiedy to ty juz bylas gotowa do wyjscia...w krotkim podkoszulku i w butach na wysokim obcasie...
...przychodze do ciebie tak o roku, raz moze dwa razy w miesiacu...i podobasz mi sie, i lubie cie...a nawet wiecej, lecz nie mowie tego tobie, bojac sie twojej niecheci a moze nawet pogardy...a kiedy przykrywasz mnie fartuchem, myjesz moje wlosy, podcinasz je i ukladasz...ja z zamknietymi oczami kocham sie z toba, a ty, nie mozesz zobaczyc gdzie jest moja dlon i co ona robi...i wiele razy pytalas, slyszac moj szybszy oddech, czy dobrze sie czuje...naprawde dobrze sie czuje-odpowiadalam...
...lecz wczoraj, dla swojej wygody musialas podniesc fotel wyzej... i w lustrze mozna bylo wiecej zobaczyc...i nie wiedzialam o tym...i nie zapytalas mnie, lecz stwierdzilas:-Dobrze sie czujesz...i poczulam twe dlonie na szyji...i sciaglas mi fartuch...i poczulam twoj oddech na szyji a potem twoje usta na niej...a twe dlonie piescily me piersi...i rozpielas mi bluzke...i wtedy stanelas przedemna i polozylas noge na oparciu...calowalam twe stopy, ssalam twe palce, lizalam lydki i uda...oparlas sie o blat, podciagnalas spodniczke i sciagnelas bielizne, i pociagnelas mnie do siebe...calowalam, lizalam cie, moje palce byly tobie... i spacerowalam nimi, i biegalam, i rozciagalam ciebie...az mocny twoj uscisk mej glowy, dal mi znak, ze...jest ci dobrze...
...i powiedzialas mi wtedy:- Z twoja glowa juz skonczylam, a druga fryzurka zajme sie u siebie, w domu...

Chcesz by forum się rozwijało? Zarejestruj się, udzielaj się!
  Odpowiedź z Cytatem