View Single Post

stare 08-03-2009, 17:30   #4 (permalink)
fnc
Moderator

fnc jest nieaktywny
Domyślnie

…wychodzimy z klubu. Zimne, chlodne powietrze studzi nasze rozgrzane policzki. Wybawilismy sie na wszystkie czasy. W torebce, wsrod tysiaca, jakze zawsze potrzebnych drobiazgow znajduje pare zlotych. Cholera – mowie - nie starczy mi na taxi. Jedz z nami, do nas – proponuje twoj chlopak, rano autobusem wrocisz do domu... w trojke ladujemy w wielkim lozu w waszej sypialni. Rozmawiamy, zartujemy – przyniose cos do picia mowi on. Korzystajac z okazji pytasz: Masz jakis smieszny sekret? Nie jest on smieszny-odpowiadam, ale to moj sekret. Wiesz, czasami w bieliznie stoje przed lustrem i patrze na siebie. I przypomniala mi sie ta noc. Mialam wtedy 17 lat, wrocilam do domu z zabawy szkolnej, bylo goraco i duszno. Zdjelam swoja kremowa sukienke i... w lustrze zobaczylem swoje odbicie, odbicie mlodej kobiety ubranej w seksowna bielizna. Dotknelam swych ust, szyji, scisnelam swe piersi. Moja dlon mijajac pepek, pokonujac lekki opor gumki i miekkosc moich wloskow dotarla do...to byl moj pierszy raz. Pokaz mi jak to robisz – mowisz do mnie. Wstaje z lozka i po chwili stoje przed toba ubrana tylko w buciki siegajace kolan i biala bielizne. I tak jak wtedy moja dlon chowa sie w...podchodzisz do mnie, przez delikatny material moja reka wyczuwa delikatnosc twej dloni. Zaczynaja one swoj erotyczny taniec, gdzie podloga jest moja, juz wilgotna kobiecosc.
-O dziewczyny, chyba pozwolicie popatrzyc- slysze, kompletnie zapomnialam o nim. Siadaj i nie przeszkadzaj- mowisz do niego. Czuje twe usta na moich, moj staniczek zsuwa sie, calujesz me piersi, twoj jezyk lize moj pepek, moje majtki takze sa juz na podlodze. Zamykam oczy, czujac twe pocalunki na mym lonie...calujesz znowu me usta, otwieram oczy, z toba stoi on, calujac w szyje rozbiera cie. Scisle przywarci do siebie, wasze ciala kolysza sie. Caluje ci piersi, zchodze nizej... przez nie do konca zacisniete twoje uda, wystaje jego glowka. Daje jej slodkiego caluska... podnosisz mnie, calujac i pieszczac sie wzajemnie zmierzany w lozka. Leze na plecach, szeroko rozwarta, przez twe cialo i twoj jezyk we mnie, czuje jego mocne pchniecia. Jest mi tak dobrze...dociskam ci mocniej glowe, zakladam nogi na twe plecy, moje obcasy zastawiaja czerwone slady ta twej skorze. Odciaga cie ode mnie, kladziesz sie na podlodze, ja klekam nad twoja twarza, znow czuje twe gorace wargi, twoj jezyk. On staje przedemna, bawiac sie swoim czlonkiem, pociera nim me policzki, wciska go w moje usta. Twoj jezyk daje mi tak wielka rozkosz, twe paznokcie wbite w moje posladki zadaja slodki bol, ze... moja reka pomiedzy twymi udami nie daje ci zadnej przyjemnosci bycia tam, moje usta nie sa dla niego oaza rozkoszy...wiec chwta mocno ma glowe, wykonuje mocne pchniecia...czuje jego smak, wychodzi ze mnie, jezykiem wypycham jego slodycz, ktora splywajac po brodzie kapie na twoj goracy brzuszek...

Chcesz by forum się rozwijało? Zarejestruj się, udzielaj się!
  Odpowiedź z Cytatem